Σιδηροκατασκευές Μετόχου

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από τις τέντες και τα συστήματα σκίασης.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική

Η εταιρία μας Τέντες Μετόχου με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της τέντας, των συστημάτων σκίασης και των σιδηροκατασκευών για στέγαση σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Διαθέτουμε τρία καταστήματα στην Ανατολική και στην δυτική Αττική, στον Γέρακα στην οδό Κλεισθένους 167 Β, στο Κορωπί στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 282 και στο Αιγάλεω στην διασταύρωση της οδού Θηβών με την Ιερά Οδό.

Αναλαμβάνουμε τη κατασκευή με σιδηροκατασκευές για να σκιάσουμε και να στεγάσουμε μεγάλες επιφάνειες που είναι ελεύθερες και εκτεθειμένες στον ήλιο και στη βροχή. Η λύση για όλα τα καιρικά φαινόμενα είναι η σιδηροκατασκευή. Αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές, στέγαστρα, αίθρια.

Οικονομική τοποθέτηση σιδηροκατασκευών

Οι σιδηροκατασκευές μπορεί να τοποθετηθούν σε εισόδους πολυκατοικιών, κατοικιών, σε μπαλκόνια, σε ταράτσες, σε πάρκινγκ.

Καλέστε μας για να σας προτείνουμε τη κατάλληλη κατασκευή.

Η εταιρεία μας διαθέτει τρία καταστήματα στην Ανατολική και στην δυτική Αττική, στον Γέρακα στην οδό Κλεισθένους 167 Β, στο Κορωπί στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 282 και στο Αιγάλεω στην διασταύρωση της οδού Θηβών με την Ιερά Οδό.

 Εξυπηρετούμε με συνέπεια όλη την Αττική.

Το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στο αντικείμενο για να σας προτείνει την κατάλληλη κατασκευή.

Καλέστε με