Πέργκολες-Τεντοπέργκολες Μετόχου

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τα πάντα γύρω από τις τέντες και τα συστήματα σκίασης.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική

Η εταιρεία μας Τέντες Μετόχου έχει εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του εμπορίου τεντών, της τοποθέτησης τεντών και της επισκευής τεντών. Διαθέτουμε τρία καταστήματα στην Ανατολική και στην δυτική Αττική, στον Γέρακα στην οδό Κλεισθένους 167 Β, στο Κορωπί στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 282 και στο Αιγάλεω στην διασταύρωση της οδού Θηβών με την Ιερά Οδό.

Εδώ θα βρείτε τα πάντα γύρω από τις τέντες, τις πέργκολες, τεντοπέργκολες και τα συστήματα σκίασης. Προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου που συνδυάζουν την ποιότητα, την αντοχή και την αισθητική, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οικονομική τοποθέτηση πέργκολας

Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και πιο συμφέρουσα οικονομικά λύση για τον δικό σας οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε τέντες και είδη σκίασης που διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Θέλετε ο χώρος του κήπου σας να γίνει ιδανικός για να περνάτε άνετα τον ελεύθερο χρόνο σας; Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Τα καταστήματα μας διαθέτουν για τον χώρο σας πέργκολες ξύλινες αλλά και μεταλλικές, κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν την φθορά του χρόνου και τις κλιματικές αλλαγές. Κι αν ο χώρος σας χρειάζεται εξατομικευμένη διαμόρφωση εμείς είμαστε εδώ για να σας την προσφέρουμε!

Διαθέτουμε την απαραίτητη πολυετή εμπειρία για να σας προσφέρουμε αυτό που αναζητάτε, με άριστη, ποιοτική εργασία σε προσιτές τιμές, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε

Καλέστε με